TVKs treninger for barn og ungdom har blitt svært populære, spesielt etter at vi startet byggingen av Nilsbyen terrengsykkelparkVi ble derfor nødt til å innføre venteliste. De som ønsker plass, må derfor registrere seg på dette skjemaet: Påmeldingsskjema.

Påmeldingsskjemaet er ikke bindende. Hvis du lurer på om sykling er noe for deg, så kan du være med på 2-3 treninger før du melder deg inn i klubben, men du må allikevel registrere deg på skjemaet først.

For å delta på organiserte treninger må barnet fylle 6 år i løpet av året, og ha lært seg å sykle uten støttehjul.

Generelt så anbefaler vi at barn starter med terrengsykling, selv om landeveisproff skulle være det store målet. I terrenggruppa trener vi i skogen, godt beskyttet fra biler og trafikk. Og vi lærer masse grunnleggende teknikk som også er nyttig på landeveien. Visste du at både Peter Sagan, Edvald Boasson Hagen og TVKs egen Erik Nordsæter Resell syklet terreng før de ble proffe landeveissyklister?

På treningene deler vi opp i grupper etter alder og litt etter erfaring, og treningene tilpasses nivået i hver gruppe.

Landeveistreninger er for de som ønsker å sykle landevei, og er først og fremst for de fra 13 år og oppover. Er du yngre enn det så må en foresatt delta på trening sammen med deg.

Treningstider

Vi har trening for alle gruppene på mandager 18:00. De minste er ferdig kl 19, de eldste ca kl 19:30.

Oppstart er vanligvis første mandag etter påske, og vi holder på fram til høstferien.

Hvor trener vi?

Vår faste arena er Nilsbyen terrengsykkelpark på Byåsen, Kartlink Nilsbyen terrengsykkelpark.

De første treningene på våren må vanligvis avholdes på andre siden av byen inntil snøen forsvinner i Nilsbyen.

Løpende informasjon på Facebook

Vi har en Facebookgruppe hvor info om treningstider og endringer blir lagt ut. Facebook er den dynamiske kanalen, så dere må følge med der. Gruppen heter «TVK – Barn og ungdom».  Dette er en lukket gruppe, gå inn der og send en medlemsforespørsel.

Det fins også en Facebookgruppe for hele klubben, «TVK – Trondhjems Velocipedklub». Følg gjerne med også her.